Overblijfmogelijkheden

Op "De Bron" kunnen de kinderen gebruik maken van de mogelijkheid om over te blijven. In de onderbouwgroepen eten de kinderen in hun eigen lokaal met een ouder. We streven ernaar om het overblijven met ouders van school te regelen. In de hogere bovenbouw combineren we groepen en ook zij eten in een eigen lokaal met een ouder van school. Er is naast tijd om te eten en te drinken ook tijd om binnen en/of buiten te spelen.

De kosten van het overblijven zijn €2,- per keer. Dit kunt u uw kind gewoon meegeven. Blijft uw kind wat vaker over, dan is het handig om een overblijfkaart te kopen van €20,-. Uw kind kan dan 10x overblijven; de overblijfmedewerkers kruisen steeds een vakje van de kaart af. Deze overblijfkaart kunt u kopen in de directiekamer. 

Voor kinderen die het hele jaar op een vaste dag overblijven kunt u een overblijfabonnement aanvragen. Een abonnement kunt u via het Formulier Overblijfabonnement aanvragen bij de administratie. Kijk hiervoor ook bij de pagina Documenten! De kosten hiervan bedragen €75,- voor een vaste dag per schooljaar. 

De overblijfmogelijkheid is er alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Bent u in de gelegenheid om te komen helpen bij het overblijven? Stuur dan een mailtje naar k.treure@gavescholen.nl. We horen graag op welke dag(en) en in welke groep(en) u zou willen overblijven! U krijgt hiervoor een vergoeding van €9,50 per keer.