Stichting Onderwijsgroep GAVE

Als Stichting voor Hervormd Basisonderwijs in Veenendaal zien wij elk talent als een unieke gave van God, die we optimaal willen ontwikkelen. Dat doen we met zorg en overgave, elke dag weer. Niet voor niets hebben we GAVE tot onze werknaam gemaakt. Het staat voor Geloof, Aandacht, Vertrouwen en Enthousiasme. Dat maakt van al onze scholen een GAVE school.

Onze scholen

Onderwijsgroep GAVE bestaat uit vier scholen, met in totaal ruim 1100 leerlingen. Onze scholen hebben een duidelijke christelijke identiteit, waar met hart en ziel wordt gewerkt aan de talentontwikkeling en geloofsopvoeding van kinderen.

Ons onderwijs is doordacht en inspirerend. Wij willen leren boeiend en uitdagend maken, binnen een stabiele en respectvolle omgeving. Elke school heeft een uniek karakter met eigen accenten in de onderwijsinrichting. Ruime keuze daardoor voor elke ouder en elk kind.

Geloof in jouw talent

Op een GAVE school staan de door God gegeven talenten centraal. Gaven van hoofd, hart en handen. Wij geven elk kind vertrouwen in z’n eigen mogelijkheden, waardoor het zelfvertrouwen groeit en daarmee de motivatie om ermee aan de slag te gaan.

Een GAVE school is een inspirerende school, waar kinderen worden uitgedaagd hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een plek waar ze mogen spelen, leren, lachen en groeien, als persoon en in het geloof. Op weg naar een waardevolle toekomst.

GAVE-school - Gave keuze

De scholen liggen verspreid over Veenendaal. Elke school staat in een duidelijk andere wijk en heeft de eigen kwaliteiten. Op een GAVE-school zit elke leerling op zijn of haar plek.

Klik op de plattegrond om de locaties te zien.